Boul de pe cer- Necastigatoare

Luceafărul- Boul de pe cer

Pe-un pat mare și filozofic iubirea mă arde, simt corpul cum îmi ia foc de lipsa stelei călăuzitoare. Cer dorință de la spirite, să mi-l aducă încă o dată, aerul ce îl respiră mă înfioară. E o dragoste ce speră îndurare, orice clipă fără el mă împinge către moarte. Aștept noaptea, aceea răcoare ce topește inima  înflăcărată, întunericul ce-mi ține secretul și nu cere nimic în schimb, numai prieteni am de la apus.  Dar pe el… ochii lăcrimează la o singură speranță, știu că o să fie acolo, dar mă întreb dacă capul și-l coboară. Nu cunosc mai mult decât  sufletul îmi spune, pot doar să presupun că poate să mă vadă, că vorbele ce le rostesc nu doar vântul le aude, bătăile inimii mele să-l trezească, atâta am…
-Tu cerule întunecat, înnegrit de ura și gelozia mea, mi-l răpești în fiecare seară, îndură-te o noapte și fă să-mi fie aproape. O noapte, doua nopții, femeie ca și mine, adu-mi bărbatul lângă mine. Nu e război printre pământeni, pace între popoare, nu este risc să piardă nici o picătură, însă  ți cu ghiarele să-l pinteni în văzduh. Ai milă de de un suflet sărac, ce trăiește din mila viselor deșarte, că-și va ține iubirea în brațe, cu șoaptele să-l adoarmă și să se trezească. De sus mi-a fost dat să păcătuiesc, să iubesc și să iert, însă lângă corpul lui, mâna în mâna lui s-o țin, să-i privesc ochii blânzi, asta este un viitor ce îl rog de la destin.
– Sssss vântul vorbe scoate nu știu dacă să-l ascult, dacă el mă avertizează sau cerul mă condamnă.
 „O prea frumoasă fată”, Bella al meu lume, în tot regatul se auzea de-o gingășie cum numai în basme se găsește, doar vorbe aruncate sau poate sunt fondate, dar mie nu-mi pasă,  decât dacă el le rostește când e lângă mine. Mi- aș vinde în întregime corpul la diavol, dar sufletul să se ridice pe norii de miracol, sa-i fac cu ochiul și să-mi flutur genele, dulce să-l privesc și să aștept să mă ia în brațe.  Aș învăța să lupt, prin lama armei să-l privesc, lumina ce-o emană s-o prind și s-o iubesc.  Simt parfumul vieții de jos, ce doar ridică capul, dar nu să caut soarele, ci steaua prea iubită. Zâmbesc forțat de multe ori, durerea mă presează, nu pot sa mă mai mint rău, agonia mă omoară. Îmi este dat să sufăr peste limită, crucea mea e grea, ma sfâșie cu cruzime, nici sincerele lacrimi nu o îndulcesc, cu fiecare seară mă apasă până o să pleznesc. 
Din umbra falnicelor bolți
Ea pasul şi-l îndreaptă
Lângă fereastră, unde-n colț
Luceafărul așteaptă.
….
Cobori în jos, luceafăr blând,
Alunecând pe-o rază,
Pătrunde-n casă şi în gând
Şi viaţa-mi luminează!
Cu încă o dezamăgire mă lovește cu sete, cad pe patul moale și plâng printre suspine. Am obosit să mă tot vaiet, am cearcăne ce sunt dovezi de viața ce mă cară, însă nu pot să trec prin timp fără să mă gândesc la el măcar o dată.  O, ce soartă amară mie dată să trăiesc, respir vise dulci ce se transformă în dramă, apoi expir deziluzii ce mă transformă în stană. Vreau doar să dorm și când mă voi trezi razele soarelui le voi simți, ca în fiecare zi  va râde de mine, îmi trimite fii lui doar spre mine, să-mi arate că el n-a venit la mine. Deși o să ma doară
este mult mai bine, decât să sufăr ca un câine mai bine să uit de mine. Corpul mă doare, oasele se ating și sunete de dor scoate, căscatul dulce chipul de copil îmi face, mă simt din nou ca o puștoaică ce nu știe de toate. Capul pe pernă se scufundă și moleșeala mă cuprinde, simt cum cobor în alt vis. Somnul ma cuprins, dar simt a lui lumină cum mă veghează, nici în ladă de m-aș ascunde simt că e aproape.
– Trezește-te, păpușă ! Nu am timp de pierdut sunt solicitat în alta parte. Ma tot chemi, acum sunt aici, deși trezește-te odată, nu am chef de ifose și de-o lene prostă.
– Tu ești ? Lasă-mă să te văd, nu mai spune nimic, simpla ta prezență mă îmbată. spun cu toată răsuflarea, m-am trezit dintr-o dată, este în fața mea, sunt cea mai bucuroasă.
– Am băut eu și tu ești cea beată  ?
– Te-am așteptat atâta timp, sper că nu este un vis. Vreau să vin lângă tine, suport să fiu o stea sau vin-o tu lângă mine, lepădați pielea prețioasă și devin-o flăcău printre oameni. Vreau să fiu aici, să respir același aer, simt  cu pieptul i-a foc, stinge-l cu o sărutare.
– Ce ? spune parcă cu teamă. Ai băut prea mult aseară ? Nu vreau sa te sărut, poate iau o boală și nu am venit aici ca să respirăm, vreau să ne înțelegem, să nu mă mai cauți. M-am săturat, în fiecare seară aceeași poveste, când vorbesc cu o tipă tare te aude cum  vorbești de dragoste. Și vrei să devii ca mine, pune-ți pofta în cui, nu oricine poate, iar tu cu atât mai putin. Tu vrei ca eu să devin ca tine, un nimeni pentru toți, eu sunt suprem și pentru nimeni nu o să pierd ce merit de drept. Eu am plecat, vezi ce mai faci, dar de mine să nu pomenești, uită că sunt pe cer !
Inima mă înțeapă. Asta am făcut, am venerat un bou, eu fi eu prințesă, dar este BOU. De asta uneori mă credeam infimă, că este mult prea bun pentru o simplă făptură și am avut treptate, doar că din altă perspectivă. Este mult prea bun, sau mai bine spus nebun, mai bine să-l ia alta, eu mă resemnez. Decât sa fiu eu cea prostă îmi iau filozofia și o pun sub pat, mai bine babă singură decât cu un bădăran. Pentru o stea ar trebui sa fie educat, mereu privește vicii ce fac atâta rău, în schimb el îi urmează și cade în prăpastia ce s-a surpat. Nu pot să-l condamn, nu ma fermecat, eu le-am supraestimat și ma vrăjit că e punctual, am crezut că e romantic și special. Haină îmi e viața, dar acum îi dau un rost: să dorm în fiecare seară și să uit de ce nu are folos.  O să-i îngrop amintirea, cuvintele de amor o sa le înec în mare, privirile pline de dor munților o să le îndrept, râsul plin de sentimente îl ascund în vânt, natura o să-mi fie complice și trecutul o să fie uitat pe veci.
Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Alegeti voi un titlu, eu nu stiu « artificiu
  2. al treilea amurg
    Dec 29, 2012 @ 22:44:14

    Asta a fost :)) foarte amuzant .
    Felicitări!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Damon's Reading Club

Your favorite characters and your favorite books

Blogul Meu de Make-up

doamnele vor intelege...

Si,amo!

Vale, saca los grilletes... ¡soy tu prisionera!

Copiere

Just another WordPress.com weblog

Nedela Miruna

I'm in Wonderland

Angel's Gift

Just another WordPress.com weblog

Too Late...

®Aceste personaje aparţin lui Stephenie Meyer, iar noi nu avem nici un drept de autor asupra lor.™

sperantaunuiartist.ro

Acest site isi propune sa promoveze cultura in pictura

Pur si simplu ... Joko

Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

PrintrePescari

un blog de pescuit,natura si R&R

iluminisme

Plăcerea de a scrie sincer

florin buzdugan

„Dă-mi o sticlă de bere. Arde iadul”

Alexandru Petria

literatură și provocări contemporane

Hand Made Feng Shui

"Indiferent de care aspect al vietii dumneavoastra nu sunteti multumiti, feng shui are remedii pentru orice. "

Juliacastorp's Blog

Studii de dans macabru

%d blogeri au apreciat asta: